2014-10-14 08:24:15• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Még látszanak a szerencsesárkány vonalai az égen

Napi horoszkóp október 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha teleszkóppal vizsgálnánk ma a csillagokat ma egy sárkány képét láthatnánk az égen. Ezt az asztrológiában mindig is különleges csillagképnek tekintették. Azt mondja a fáma: üljön fel erre a sárkányra, és oda juthat vele, ahová csak akar! Sajnos az ön sárkányát olyan csillagok is kísérik, amelyek ezt a repülést megzavarhatják - kapaszkodjon jól saját tehetségébe, le ne zuhanjon róla!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma másoknak egyértelműbb tanácsokat adnak a csillagok, mint önnek. Uralkodó bolygója a Vénusz szemben áll az Uránusszal, ami az asztrológiában mindig a párkapcsolati problémákat hozza a felszínre. Hogy ezeket hogyan fogadja, az most az ön rugalmasságától függ. Ha nem tud mit kezdeni a szituációval, nyugodtan kérjen segítséget a családjától, vagy a barátaitól!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Uralkodó bolygója, a Merkúr visszafelé halad a pályáján, de legalább nem támadják más bolygók, ami miatt a múlt héten sok csalódást kellett elszenvednie. Ma azonban jobb a helyzet, a hátráló bolygó nem engedi, hogy túlterhelje magát. Fontosabb dolgait halassza későbbre, mert előreláthatóan a többi nap még ennél is jobb lesz.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Rák jegyében áll, csupa jó fényszögben: ez sokat segít ma az előrehaladásában, megkönnyíti az utat a csúcs felé. Igyekezzék kihasználni gondolatainak pozitív erejét, de egy percig se tévessze a célt szem elől. Képes lesz jó döntéseket hozni, szinte bármely téren. Remek alkalom arra, hogy megossza gyengéd érzelmeit szeretteivel, barátaival, családtagjaival.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ahogyan fenn, ugyanúgy lenn, mondják a régi bölcsek, az ég képeiből következtetni lehet a földi történésekre. Egy szerencsesárkány képének egyik csúcsa az Oroszlán jegyében áll, dicsőséget és nagy szerencsét helyeznek kilátásba önnek a csillagok. Semmi sem szenved kárt, vagy hiányt. Ma minden sikerülhet, használja ki!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Uralkodó bolygója, a Merkúr még mindig hátráló mozgásban van. A következő napokon nem mennek olyan jól a dolgai, mint eddig - nem rossz, ha az ember tudja ezt előre. Kétszeres erőfeszítésbe telhet, hogy ugyanazt elérje el, mint máskor, inkább ne is erőlködjön, ha megteheti, élvezze az életet, lazítson, amennyit csak lehet, és várjon a jobb időkre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Még látszanak a szerencsesárkány vonalai az égen. A Nap, ami ennek a figurának a csúcsán látható, a Mérleg jegyében áll, így ma az összes bolygó erejét érezheti! Egy szempillantás alatt tud megoldani fontos dolgokat, és mindent el tud intézni, amit szeretne. Azért kell egy kis óvatosság is, mert a Merkúr visszafelé mozog, így elképzelhető, hogy szárnyalása közben kommunikációs nehézségekbe ütközik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az életben mindenhol rend van, a fekete és a fehér, az igen és a nem, az egyenes és a görbe, a bőség és az üresség, a lent és a fent – mind egymás feltételei, és az örök körforgás törvényét követik. A bölcs ember aláveti magát ennek a törvénynek. Most fontos, hogy el tudjon engedni valamit, ami eddig sokat jelentett az ön számára. Lehet ez egy szerelem, egy jó barát, egy munkahely, vagy egy szeretett közösség. Vigasztalja a tudat, hogy ez csak egy átmeneti állapot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Mars az ön jegyében még jó kapcsolatban van a Jupiterrel. Itt a kedvező alkalom, hogy jó döntéseket hozzon, személyes fejlődésével foglalkozzon, kitűzött céljai felé törjön, és előnybe részesítse saját érdekeit. Most a pénzügyekben is szerencséje lehet, főleg pozitív hozzáállásának köszönhetően, amivel bevonzza a jó szerencséjét – kockáztasson! Ez a jó széria eltart egy darabig.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Az égen a napokban sárkány alakzat látható, ez az egyik legszebb csillagkép. A csúcsa a Mérleg jegyében pontosan az ön hivatását jelző területen van: bármit is tervezett, ennek megvalósítása érdekében most hatalmasat léphet előre. Erős csillagok segítik önt, használja ki a lehetőségeket, amit a következő napok kínálnak!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az emberiség nagyjai olyan sárkányképek alatt találták fel a különleges dolgokat, mint amilyen ma is látható az égen. A nagy sárkány alakja a kreatív teremtő erő jele. Ebben önnek azért is része van, mert a sárkány farka pont az Uránuszhoz – az ön uralkodó bolygójához - kapcsolódik. Az elkövetkező időszakban hihetetlenül sikeres lesz – de vigyázzon, azért maradjon a realitások talaján!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Tüzes sárkány figurája látszik az égen, ami azért különleges égi jelenség, mivel ilyen alakzatban több száz évente találkoznak csak a bolygók. Önnek a sárkány a vígaszt hozza el: igazságot osztanak önnek a hatóságok, és közelebb kerülhet egy olyan emberhez, aki úgy fogadja el önt, amilyen. Gondolja át, hol javíthat az életén, és tegye meg az első lépéseket!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: